Dodano: 2019-07-12

Rational piec konwekcyjny


| |



Zarządzanie nowoczesną kuchnią wiąże się z codziennymi wyzwaniami, których celem jest wchodzenie na coraz wyższy poziom sztuki kulinarnej i zdobywanie zaufania kolejnych klientów. Prawdziwy szef zastanawia się, co jeszcze można usprawnić, które braki i zasoby uzupełniać, żeby personel był wydajniejszy i przygotowany na każdą okoliczność.

Wskazówką niech będzie Rational, czyli piec konwekcyjny w typie „self cooking”. O co dokładnie chodzi? W dużym uproszczeniu o to, żeby maszyna zamiast człowieka wybierała i kontrolowała parametry pracy, a przygotowywane danie wychodziło idealne. Urządzenie działa samodzielnie, a personel może skupić się na innych zadaniach. Proste, prawda? Tego rodzaju piece można zamówić w sklepie dla profesjonalistów premiumgastro.pl.

Jeszcze niedawno nie do uwierzenia byłoby, że sprzęt jest w stanie samodzielnie porcjować, analizować postępy w obróbce termicznej, kontrolować temperaturę, wilgotność czy napowietrzenie. Brak zawodnego czynnika ludzkiego jest paradoksalnym atutem. Człowiek ma jedynie wstawić do środka potrawę i wskazać pożądany stopień wypieczenia oraz chrupkości.


Dodaj Ocene(0 z 0 głosów)


Dodaj Opinie


Nie zamieszczono jeszcze komentarzy.

Firmy Z Branży